Preturi

 

 

del-ca-mag,dolomita – delcamag – preturi,del ca mag pentru pomi,dolomita pret,del-ca-mag pentru pomi,delcamag,dolomita pentru pomi fructiferi,del-ca-mag pomi,aplicare del-ca-mag la legume,cum se administreaza de dolomita la pomi,del ca mag pret,delcamag pret,delcamag pomi fructiferi,dolomita in cultura de legume,dolomita del ca mag,

35 thoughts on “Preturi

 1. buna seara,

  va rog sa-mi spuneti in ce perioada se poate folosi produsul doar pentru terenuri, respectiv gradina. Solul este foarte sarac si as dori sa utilizez del ca mag pentru regenerare, improspatare si pentru a beneficia de culturi mai spornice. Din cate am inteles cel mai bine este de utulizat in perioada de toamna dupa ce se sapa terenul, acest produs fiind imprastiat in functie de suprafata respectiva. Primavara, cum ar fi de exemplu aceasta perioada, daca pe teren sunt ” cate ceva ” semanate, respectiv arpagic si usturoi ( puse din toamna ) ….se poate imprastia sau dauneaza culturilor respective…..este toxic ??? se uda sau se lasa pe suprafata terenului iar la prima ploaie se integreaza in sol ??? am vazut imaginile cu administrarea la pomi, terenul a fost acoperit dupa administrare….se uda ??? Astept un raspuns din partea dvs, multumesc pt. intelegere.

  • In nici un caz nu este toxic .am auzit ca o varianta de integrare rapida in sol este dizolvarea in apa a produsului si udarea pe teren.faceti o proba pe o suprafata mica si mai intrebati alti utilizatori de Del-ca-mag .

  • desigur din ce am citit pe un site se pun 750 grame la butuc
   -Un plus de 30% la legume
   Del-ca-mag (numele de piaţă al produsului) măreşte producţia de legume cu 30%, dacă se administrează trei tone la hectar, o dată la trei ani, susţine Mihoc. La fructe, sunt necesare 1-3 kg la pom (şi tot o dată la trei ani), iar la viţa de vie 750 de grame la butuc.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s